{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "MR SC. BOJAN KOZOMARA DR MED., Oftalmolog", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://drbojankozomara.com/, https://drbojankozomara-konsultacije.com/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Dr. Bojan Kozomara

Tabela sadržaja

Pozdravni blog

Dragi prijatelji,

Već nekoliko godina, možda čak i decenija, objavljivanje blog-ova postalo je jedno od najčešćih i najkorištenijih vidova informisanja na internetu. U želji da i sam pokušam da svima vama što više približim predivnu nauku kojom se bavim, odlučio sam da od danas registrujem svoju prvu i jedinu blog stranicu.
Oftalmologijom se bavim već 10 godina, vjerujem i dosta uspješno, ali sam kroz sve ove godine bio fasciniran znanjem mojim pacijenata o bolestima ili stanjima oka koje imaju, ili od njih boluju njihovi najbliži. To je, naravno, izuzetno dobra i pozitivna prednost modernih tehnologija kojima smo okruženi i beskrajnim brojem informacija koje su nam dostupne. Sa druge strane, veliki broj informacija sa kojima pacijenti dolaze predstavljene su i prikazane samo kao lična iskustva pojedinaca, ne i kao stavovi nauke i struke.
Ovaj blog zamišljen je kao mjesto na kojem ću objavljivati najnovije infomacije iz svijeta oftalmologije, davati najpraktičnije i najdetaljnije savjete o tome kako da sačuvate zdrav vid, ali govoriti i o tome kako možemo prevenirati bolesti oka kojima smo sve više i sve češće izloženi.
Nadam se da ćete vam sadržaj biti ne samo interesantan, nego i koristan.
Puno pozdrava!
Ocijene post
doktor medicine, specijalista oftamologije at Klinika Svjetlost, Banja Luka | Website | + posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftamologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftamologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftamologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

Skip to content