Dr. Bojan Kozomara

O meni

Kao ljekar koji se ovim poslom bavi već skoro 15 godina, te kao oftalmolog već skoro 10 godina, uvidio sam da su pacijenti sa kojima svakodnevno radim i dalje slabo informisani o stanju ili oboljenju oka koje imaju, a posebno o mogućnostima liječenja ili alternativama trenutnom liječenju.

Pošto iskreno vjerujem da je ljepota života u dijeljenju i davanju, odlučio sam se da svima koji to žele ponudim besplatne konsultacije po pitanju zdravlja vida i očiju. Dakle, ukoliko imate pitanja, stare oftalmološke nalaze ili slike dijagnostičkih pretraga oka koje ste radili, slobodno ih pošaljite putem ove forme. Biće mi zadovoljstvo da na svaki od upita odgovorim u najskorijem vremenskom roku i da predložim najbolji vid liječenja. Odgovore na sva vaša pitanja dobićete putem emaila koji budete ostavili kao kontakt, a najinteresantnija pitanja će biti objavljena na ovoj stranici i kao video.

Napominjem da ovim putem ne liječim, niti mogu liječiti bolesti oka. Ovaj vid pomoći se ogleda samo u savjetu i mom mišljenju o tome šta bi bilo najbolje poduzeti, a sve na osnovu nalaza koji su mi predočeni.

Ukoliko želite možete me kontaktirati i direktno na nekom od mojih profila na društvenim mrežama:

Obratite mi se

Skip to content